FAQ

Levering

Du kan få leveret dine varer mandag til lørdag året rundt. Du finder vores åbningstider her.

Vi leverer mandag til lørdag med undtagelse af helligdage. Se vores åbningstider og kontaktoplysninger her. Hvis du har spørgsmål til leveringer, så kan du fange os her.

Det er muligt at få leveret varer i tidsrummet 06-14, fra mandag til lørdag. Når du starter som kunde hos Ingwersen, aftaler vi et leveringstidspunkt med dig som passer ind i din kalender. Dét tidspunkt leverer vi dine varer på hver gang, medmindre andet aftales.

Vil du gerne aftale et specifikt leveringstidspunkt? Så kontakt os her.

Det koster dig ikke noget at få leveret varer. Det er en del af pakken ved at være kunde hos Ingwersen.
Nej, det koster ikke ekstra. Vi forsøger at optimere vores antal af leveringer, så vi kører mindst muligt, men er der behov for flere leveringer på en dag, så løser vi det uden ekstra omkostninger.

Ja, det kan du. Det er en løsning vi er erfarne i, og noget vi gør dagligt, så du kan roligt betro os din nøgle og din kode. Vi sætter stor pris på tilliden. 

For at aftale nærmere omkring leveringstidspunkter, aflevering af nøgle/kode, så kontakt os her.

Vi har biler på vejene hele dagen, så vi er formentlig i nærheden af dig. Ring til os, så finder vi en god løsning. Du finder vores telefonnummer her.

Vi beklager, at dine varer ikke er blevet leveret. Ring til os, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde en god, hurtig og effektiv løsning. Vi sørger for, at dine problemer bliver løst i dag. Vores chauffører kører ud fra en nøje planlagt rute, men der opstår til tider uforudset trafik. Du finder vores telefonnummer her.

Vi leverer til hele landet. Når vi f.eks. leverer til lokationer på Bornholm, pakker vi varerne på paller og får dem leveret ved hjælp af en fragtmand. Det samme scenarie gør sig gældende på andre ikke brofaste øer. Vil du høre nærmere omkring mulighederne for levering? Så kontakt os her.

Vi tager meget gerne bure og kasser retur. Både bure og kasser bliver genbrugt, så vi vil meget gerne tage dem med tilbage til Ingwersen. Hvis du sætter dem frem til vores chauffør, så bliver de taget med retur dagligt.

Bestilling

Bestiller du dine varer senest kl. 23:59, så kan du modtage dem dagen efter. Vi har et stort sortiment hele ugen, men hvis du bestiller varer til lørdag, så kan udvalget være mindre, fordi varerne ikke er ligeså tilgængelige i weekenden.

Hvis du bestiller inden kl. 23:59, så har du adgang til størstedelen af vores sortiment, men der kan være enkelte ting som vi ikke kan nå at producere fx snitvarer. Jo tidligere du bestiller dine varer des større sandsynlighed er der for, at vi kan skaffe dem og producere dem.

Du kan bestille alle de varer, som du kan finde i webshoppen. Du har adgang til hele webshoppen, hvis du bruger søgefeltet i øverste højre hjørne af skærmen. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, så kan du fange os her.

Vi har nødder, tørret og friske frugter, som egner sig godt til møder. Vi pakker selv poserne med nødder og frugter, så alle mødedeltagere kan få deres egen pose. Hvis du har særlige behov, så finder vi en god løsning, så I får den bedst mulige forplejning til jeres møde. Se vores udvalg af mødeforplejning her.

Vi ser gerne at snitvarer og friskpressede juicer er bestilt kl. 21, da det vil gøre planlægningen nemmere for vores piger og drenge i snit-afdelingen. Dog kan bestillinger foretages indtil kl. 23:59 med levering den følgende dag.

Se vores udvalg af snitvarer og friskpressede juicer.

Vi er altid flere personer på arbejde som kan tage imod dit opkald eller email. Du kan kontakte os her. 

Du kan opdatere dine betalingsoplysninger ved at kontakte os her.

Varer

Ud over vores store sortiment af grønt og frugt, så har vi:

  • bæredygtigt produceret chokolade fra Ecuador
  • økologisk vanilje fra Madagaskar og konventionel vanilje fra Tahiti
  • nødder fra bl.a. Spanien og Italien
  • fonder fra Oscar
  • økologiske krydderier fra Mandala Organic.
  • .. og meget mere. Se alle vores produkter i webshoppen. Du har adgang til hele webshoppen, hvis du bruger søgefeltet i øverste højre hjørne af skærmen.

Hvis du har spørgsmål til vores sortiment, så kan du fange os her.

Vi beklager, at du har modtaget forkerte varer. Ring til os, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde en god, hurtig og effektiv løsning. Vi sørger for, at dine problemer bliver løst i dag. Du finder vores telefonnummer her.

.

Vi beklager, at råvarerne ikke lever op til forventningerne. Ring til os, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde en god, hurtig og effektiv løsning. Vi sørger for, at dine problemer bliver løst i dag. Vi arbejder med levende råvarer, som bliver kontrolleret dagligt, men der sker beklageligvis fejl engang i mellem. Du finder vores telefonnummer her.

.

Vi har et kæmpe sortiment af danske varer. Du kan nemt se, hvilke danske varer, vi har ved at klikke på ’dansk’, inden du søger i vores webshop.

Ja, det kan du. Som en del af servicen hos Ingwersen, kan du bestille tørvare, mejeri og lignende fra dag til dag. (lørdage undtaget) Vi har én mand ansat som udelukkende sørger for at få varer hjem til specialbestillinger. Det kan hænde at ting der skal bestilles hjem, ikke kommer hjem samme dag, men vi gør vores bedste for at skaffe alt det der bestilles.
Grønt og frugt-verdenen består af levende produkter som er afhængig af temperatur, årstider og høsten hos den pågældende avler. Derfor ændrer råvarerne sig i takt med sæsonen, og det er vi faktisk glade for at de gør. I takt med at artiskokkerne bliver større, falder antallet af artiskokker i kasserne – vægten vil typisk være konstant, men artiskokkernes størrelse ændres.
Fordi de kommer fra jorden. Vi er store tilhængere af at råvarerne ser ud som de gør, og vi bearbejder dem ikke når vi modtager dem fra avleren. Derfor kan du finde jord, snusk og snask på nogle råvarer – og hvis du spørger os, er det en god ting.

about